ERFARINGSBASERT SPESIALISTKOMPETANSE PÅ
VIRKSOMHETSTRANSFORMASJON

ERFARINGS-BASERT SPESIALIST-KOMPETANSE PÅ VIRKSOMHETS-TRANSFORMASJON

Dette er Vektor Consulting

Våre konsulenter kjenner kompleksiteten, dynamikken og kulturutfordringene som oppstår når organisasjoner står overfor fundamentale endringer. Vi kan tilby strategisk rådgivning og operativ bistand fra tidligere toppledere og svært erfarne konsulenter som har løst krevende saker som har havnet på topplederens bord.

ERFARINGSBASERT SPESIALISTKOMPETANSE PÅ VIRKSOMHETSTRANSFORMASJON

Våre konsulenter kjenner kompleksiteten, dynamikken og kulturutfordringene som oppstår når organisasjoner står overfor fundamentale endringer. Vi kan tilby strategisk rådgivning og operativ bistand fra tidligere toppledere og svært erfarne konsulenter som har ledet virksomheter gjennom store transformasjonsprosesser.
Ida Bergh
Ida Bergh

Ida har lang erfaring med strategiutvikling fra management consulting og som strategidirektør i næringslivet. Hun bistår toppledelse i å forstå hvordan de kan løse strategiske utfordringer gjennom bruk av teknologi og nye forretningsmodeller. Ida er en dyktig prosjektleder som har ledet en rekke komplekse digitale prosjekter med et bredt interessentkart og har en evne til å bygge sterke team. Ida er utdannet innen økonomi og ledelse ved University of Bath.

Tiril Hartvedt Bue
Tiril Hartvedt Bue

Tiril er en operativ konsulent med erfaring fra strategiutvikling, strukturering og gjennomføring av flere olympiske kampanjer. Hun har jobbet bredt med interessenthåndtering og prosjektledelse innenfor ulike institusjoner og organisasjoner i idretten. Tiril er utdannet innen finans ved Handelshøyskolen BI.

Terje Male
Terje Male

Terje har mange års toppledererfaring, og har gjennomført og ledet betydelige omstillinger og restrukturering. Han har tung ledererfaring fra mobilitet, retail, logistikk, eiendom og IT. Terje er utdannet ved Handelsakademiet og har en master i finans og markedsføring.

Kim Ydse Krogstad
Kim Ydse Krogstad

Kim er en erfaren rådgiver som i over 20 år har hjulpet ledere i etablerte selskap med å gjennomføre digitale transformasjoner - å utnytte teknologi og data for å øke kundeverdi og effektivisere driften. Han har bakgrunn fra McKinsey, NoA og Accenture, og har vært dypt involvert i store vellykkede transformasjoner i Norge og Europa, blant annet i sektorer som detaljhandel, bilindustri, transport, helse og bank. Kim har en Master of Science fra NTNU.

Gaute Rødli Gjørtz
Gaute Rødli Gjørtz

Gaute har erfaring med innovasjonsprosesser og kreative problemløsningsmetoder. Han har spesialisering i bærekraftig virksomhetsutvikling og har jobbet innen akvakultur med noen av næringens største utfordringer. Gaute er utdannet i Biomarin innovasjon ved NTNU og har en Master i Innovasjonsledelse fra Høyskolen Kristiania.

Karl Filip Singdahlsen
Karl Filip Singdahlsen

Kalle er en erfaren rådgiver med ekspertise på strategikommunikasjon og strategiutvikling. Blant prosjektene han har ledet finner vi virksomhetsstrategier, kommersielle strategier og kommunikasjonsstrategier. Han har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i Norges idrettsforbund og har selv drevet egen konsulentvirksomhet før han ble med i Vektor. Karl Filip er utdannet lektor, har en master i Sport Management og er sertifisert digital markedsfører.

Espen Søntvedt
Espen Søntvedt

Espen er en kreativ gründer som har etablert, utviklet og solgt flere selskaper. Han har omfattende erfaring som toppleder, både fra egne virksomheter og fra ledende børsnoterte selskaper. Gjennom hele sin karriere har hans hovedfokus vært å forbedre strategiarbeidet ved hjelp av innovative metoder for prosess, implementering og analyse.

Espen spesialiserte seg også tidlig på forhold som utforsker forholdet mellom mennesker og maskiner. Han har vært en pioner innen bruken av robotikk og kunstig intelligens (AI). Espen har en Master fra BI og har studert sosiologi ved UiO.

Hedda Ferrington
Hedda Ferrington

Hedda har over 20 års erfaring fra ledende stillinger innen HR og økonomi. Hun har bakgrunn fra store, internasjonale bedrifter innen ulike sektorer som fornybar energi, energi, oljeservice, detaljhandel, farmasøytisk industri, shipping og rådgivende tjenester. Hedda har solid kompetanse fra transformasjonsprosesser, endringsledelse, organisasjonsutvikling og kompetanseutvikling. Hun har master i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen i Bergen og har utdannelse fra IMD, Universitetet i Bergen og Høyskolen i Hedmark.

Espen Almquist
Espen Almquist

Espen har erfaring med management consulting og M&A, og har bistått selskaper og organisasjoner med integrasjoner, transaksjoner og organisasjonsdesign, der endring, transformasjon og forbedring er fellesnevnere. Han har også operativ erfaring fra bank. Espen har en Bachelor i Finans fra Handelshøyskolen BI og utdannet Siviløkonom med hovedfag i finans fra OsloMet. I tillegg har han hatt semester på ESCE Paris og ESC Rennes School of Business.

Jens Schei Hansen
Jens Schei Hansen

Jens har over 20 års erfaring fra lederstillinger innen strategisk kommunikasjon, krisehåndtering og myndighetskontakt. Han har bred erfaring fra velferdssektoren og fra arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner, og betydelig kompetanse fra endringsprosesser og strategiutvikling. Jens er utdannet ved BI og Høyskolen på Lillehammer.

Kjartan Tollefsen Laupstad
Kjartan Tollefsen Laupstad

Kjartan er en erfaren rådgiver innen strategi, analyse og organisasjonsutvikling, med mange års erfaring fra management consulting. Kjartan er siviløkonom med fordypning i finans fra Handelshøyskolen BI i Oslo og en mastergrad i strategi og organisasjonsrådgivning fra EDHEC Business School i Lille.

Caroline Dokken Wendelborg
Caroline Dokken Wendelborg

Caroline er en allsidig rådgiver og konsulent innen sosiale medier og innholdsproduksjon for digitale kanaler. Hun har bakgrunn fra organisasjonslivet med erfaring fra idretten og klima- og bærekraftsorganisasjoner. Caroline er utdannet innen PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda.

Even Nordstrøm
Even Nordstrøm

Even har mange års toppledererfaring fra både børsnoterte- og private selskaper. Han har ledet og deltatt i flere store endringsprosesser som har bidratt til vekst og verdiutvikling for eierne. Even har bred erfaring fra styrearbeid og interimledelse. Han er utdannet ved Oslo Handelshøyskole.

Eirik Flesjå Olsen
Eirik Flesjå Olsen

Eirik er en allsidig konsulent med erfaring fra idretten og organisasjonslivet. Han har jobbet med økonomistyring, personalledelse og prosjektstyring, og har også bakgrunn som journalist. Eirik har en bachelor i Sport Management fra Norges Idrettshøgskole og er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo (OsloMet).

Leif Chr. Salomonsen
Leif Chr. Salomonsen

Leif har mange års toppleder- og styreerfaring fra store private og børsnoterte selskaper i Norden. Han har betydelig erfaring fra å lede transformasjons- og restruktureringsprosesser og vet hva som skal til for å skape varige verdier i komplekse situasjoner. Leif er utdannet ved Heriot-Watt, BI og IMD og har forelest på BI.

Otto Søberg
Otto Søberg

Otto har mange års erfaring som toppleder fra større industri- og kompetansebedrifter med betydelig internasjonal tilstedeværelse og aktivitet. Han har spesielt erfaring fra å transformere og bygge organisasjoner og bedriftskultur gjennom løpende drift og strukturerte omstillingsprosesser. Otto er utdannet ved Copenhagen Business School (CBS) og har en Bachelor og Master of Science Econ.

Celine Søly
Celine Søly

Celine har flere års erfaring fra teknologibransjen hvor hun har jobbet mye i skjæringspunktet mellom teknologi og økonomi. Hun har bred erfaring med kundekontakt og er en allsidig rådgiver som kan håndtere komplekse oppgaver og prosjekter med mange interessenter. Celine har en Master of International Business (MIB) fra Hult International Business School, med fordypning i finans.

Gro Aakre
Gro Aakre

Gro er en erfaren rådgiver og konsulent innen forretningsutvikling og organisasjonsutvikling, med mange års erfaring fra konsulentvirksomhet og som linje- og toppleder. Hun har bred ledererfaring fra fornybar energi, industri, eiendom og IT, og innehar flere styreverv. Gro har en master i Business Administration fra Henley Business School og en Bachelor i elektronikk fra Universitetet I Sørøst-Norge.

Karoline Minsås
Karoline Minsås

Karoline har mange års erfaring som regnskapsfører og rådgiver for konsulentbransjen. Hun har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, samt en mastergrad i internasjonal skatterett fra Handelshøyskolen BI. Karoline jobber som controller i First House og økonomisjef i Vektor.