I Vektor Consulting jobber det tidligere toppledere som selv vet hvor krevende lederrollen kan være.

Våre konsulenter har lang erfaring fra ulike bransjer og krevende endringsprosesser. Med praktiske råd og skreddersydde verktøy støtter vi ledere med å løse sakene som havner på deres bord.

Dette er Vektor Consulting:

- 20 år gjennomsnittlig toppledererfaring i partnergruppen

- 10+ år gjennomsnittlig styreerfaring i partnergruppen

- 5 tidligere CEOs i ledende virksomheter

- 16 erfarne konsulenter

En INTEGRERT del av ET AV NORGES LEDENDE KONSULENTHUS

Vektor Consulting er en integrert del av et av Norges ledende konsulenthus med ekspertise innen Management consulting, PR, rådgivning, bærekraft og analyse. Konsulenthuset består av ca 60 erfarne konsulenter med betydelig bredde og unik kompetansesammensetning.

Vektor Consulting er en unik samarbeidspartner og rådgiver i strategiske transformasjons- og endringsprosesser. Vi tilbyr støtte til utvikling og realisering av strategier som gir resultater.

I et av norges ledende konsulenthus

Vektor Consulting er en integrert del av et av Norges ledende konsulenthus med ekspertise innen Management consulting, PR-rådgivning, markedskommunikasjon, bærekraft og analyse. Konsulenthuset består av ca 60 erfarne konsulenter med betydelig bredde og unik kompetansesammensetning.

Les mer om selskapene vi samarbeider med:

First House
First House tilbyr rådgivere med unik erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv innenfor blant annet virksomhetskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon.

Sustainability
Sustainability er et rådgivningsselskap med spisskompetanse på bærekraftig virksomhetsstyring og grønne omstillinger.

Hekt
Hekt er et kreativt PR- og markedskommunikasjonsbyrå som lager kommunikasjonsløsninger på tvers av kanaler ved å kombinere markedsinnsikt og samfunnsforståelse med kreativitet.

Scandsports
Scandsports forener sport og næringsliv ved å levere unike sportsarrangementer og rådgivningstjenester.

Hastings
Hastings er en digital analytiker som bistår organisasjoner som ønsker å forsterke egen virksomhet og merkevare ved hjelp ved kunstig intelligens.